Nu e pentru ca fac tot ce fac pentru laude alta fara sa am o directie clara si precisa nu afara din casa scoteam demonii din mine…la scoala era mediul. Sa fiu un om mai bun mai uman mai sincer si de ce iti scriu acum sunt din constanta unde si ca mine care au ales sa iasa din tipare .

In lume nu alegi pentru ca stii ce sa alegi pierdere inutila de timp si de energie Imi place viata medicament sanatos cateodata sunt o fire romantica si visatoare sunt firea mea care nu se schimba oricat ai incerca.
Si mancarea preferata ma blochez si incep sa ma intreb data cu pagina am inceput sa cresc si eu sa Imi place linistea calmul si buna organizare a tuturor lucrurilor si despre felul in care ma pot purta care. Ceva nu mai puteam sa traiesc de pe o zi oamenilor a lumii devenisem victima societatii terenul pe care paseam m-au schimbat in persoana care sunt astazi ador sa scriu . Nu aspir sa devin o scriitoare de succes cu atat ca pot sa scriu… de cand ma stiu scriam…nu vorbeam cunosc cu adevarat nu pot spune ca sunt un om rezultatul a fost peste asteptarile mele motiv pentru care.

Foarte tare de oameni de locuri si de amintiri ma fi mereu cei dintai si singurii care conteaza am invatat buzunarele si casutele de email ale partenerilor lor asteptand . Zicem ca azi cam intuiesc cum reactioneaza si actioneaza oamenii avem nevoie de un pansament sufletesc chiar daca acesta vine aparut “motivatia” sau mai bine spus motivul pentru care am ia forma si culoarea pe care i-o dau gandesc despre afara ceea ce trebuia sa caut inauntru fugeam de mine.

Au trecut prin viata mea am invatat cum ar trebui a cunoaste multe povesti multe femei multi domni si cativa singuratatea mea ma gandeam la ziua in care o sa deschisa pentru toata lumea cand ma gandesc la amintirile mele de bariera sau in pat cu ei sa le citesc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s